DeCo-Arté

Nachtegaalstraat 3

9870 Zulte

Handmade in Belgium

Handmade in Belgium

DeCo-Arté ontving in 2013 het Handmade In Belgium (HiB) label. Voortaan wordt het kwalitatieve en ambachtelijke karakter van de activiteiten van de DeCo-Arté, voornamelijk inlijstingen en restauratie dus ook door een externe instantie erkend. Ondernemersorganisatie Unizo kent het authenticiteitslabel immers enkel toe aan makers van authentieke, handgemaakte kwaliteitsproducten.

Een vaste waarde in inlijstingen en restauratie

De afgelopen jaren is DeCo-Arté uitgegroeid tot een vaste waarde op het vlak van inlijstingen en restauratie. Het merendeel van de klanten komt uit Oost- en West-Vlaanderen, maar ook enkele galerijen en bedrijven uit onder meer Antwerpen, Brussel, Leuven, Knokke en Doornik doen een beroep op onze expertise.

De klanten aan het woord

DeCo-Arté richt zich zowel tot bedrijven die in hun vestigingen of hoofdkantoor posters, kunstwerken of foto’s willen ophangen als tot musea, kunstgalerijen en professionele kunstenaars en fotografen. Daarnaast lijsten we ook tekeningen, schilderijen, litho’s, kleine objecten of foto’s in voor particulieren, hobbyschilders en amateurfotografen. Elk van deze doelgroepen staan we bij met deskundig advies tijdens de keuze van een geschikte lijst.

Volgende