DeCo-Arté

Nachtegaalstraat 3

9870 Zulte

Over DeCo-Arté

DeCo-Arté is het geesteskind van Jan Coorevits en zijn echtgenote Greet Demeurisse. Vanuit hun atelier annex showroom in Zulte bewijzen ze sinds 1989 dat inlijsten veel meer is dan het kiezen van een mooie kader. Het is een echte kunst, waarbij met heel wat factoren rekening dient te worden gehouden: het kunstwerk zelf, de omgeving waar het wordt opgehangen, de smaak van de eigenaar en het beschikbare budget.

Zowel bij het inlijsten van foto’s, posters, etsen, tekeningen en litho’s als bij de restauratie van schilderijen, kaders en papier gaan Jan en Greet dan ook uiterst professioneel en zorgvuldig te werk. Ze vertrouwen hierbij op hun jarenlange ervaring en scholen zich regelmatig bij in de nieuwste technieken.

       

Vakkundige inlijsting en restauratie

De afgelopen jaren is DeCo-Arté uitgegroeid tot een vaste waarde op het vlak van inlijstingen en restauratie. Het merendeel van de klanten komt uit Oost- en West-Vlaanderen, maar ook enkele galerijen en bedrijven uit onder meer Antwerpen, Brussel, Leuven en Doornik doen een beroep op onze expertise.

DeCo-Arté richt zich zowel tot bedrijven die in hun vestigingen of hoofdkantoor posters, kunstwerken of foto’s willen ophangen als tot musea, kunstgalerijen en professionele kunstenaars en fotografen.

Daarnaast lijsten we ook tekeningen, schilderijen, litho’s, kleine objecten, voetbal- en wielertruien, handwerken of foto’s in voor particulieren, hobbyschilders en amateurfotografen. Elk van deze doelgroepen staan we bij met deskundig advies tijdens de keuze van een geschikte lijst.

Handmade in Belgium

DeCo-Arté ontving in 2013 het Handmade In Belgium (HiB) label. Voortaan wordt het kwalitatieve en ambachtelijke karakter van de activiteiten van de DeCo-Arté dus ook door een externe instantie erkend.

Ondernemersorganisatie Unizo kent het authenticiteitslabel immers enkel toe aan makers van authentieke, handgemaakte kwaliteitsproducten.

       

5 redenen om voor DeCo-Arté te kiezen

Professionaliteit

DeCo-Arté heeft de vakkennis in huis om een professioneel eindresultaat af te leveren aan de klant, ongeacht de grootte en de aard van het in te lijsten of te restaureren werk. Bovendien zijn beide zaakvoerders uitstekend geplaatst om professioneel advies te geven bij de keuze van een lijst die past bij het in te lijsten werk, het interieur, de smaak van de klant en het beschikbare budget.

Oplossingen op maat

DeCo-Arté biedt geen standaardoplossingen, maar vertrekt steeds van de specifieke behoeftes van de klant. Samen met de klant overlopen we de verschillende mogelijkheden tot we tot een geschikt voorstel komen. Flexibiliteit, zowel qua materiaalkeuze als afmetingen en afwerking, is dan ook één van onze kernwaarden.

Duurzaam resultaat

DeCo-Arté werkt uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen. In combinatie met de zorg voor precisie, een vakkundige afwerking en een flinke portie geduld, garandeert dit een resultaat dat de tand des tijds kan doorstaan.

Totaaloplossingen

DeCo-Arté beperkt zich niet tot het inlijsten van schilderijen, litho’s, foto’s, tekeningen en posters. We herstellen ook schilderijen, kaders en grafiek in hun originele staat. Voor het ophangen van de kaders werken we uitsluitend met de kwalitatieve ophangsystemen van ARTITEQ.

Correcte prijs

DeCo-Arté bezorgt steeds op voorhand een gedetailleerd prijsvoorstel dat rekening houdt met de specifieke verlangens en het budget van de klant.