DeCo-Arté

Nachtegaalstraat 3

9870 Zulte

Betrouwbare en estetische ophangsystemen

Het heeft weinig zin een tekening, reclameposter of foto te laten inlijsten en die daarna op een gebrekkige manier op te hangen. De kans is in dit geval immers groot dat de aandacht niet naar het werk zelf gaat, maar wel naar de manier waarop het aan de muur is bevestigd. Net zo goed verdient een kunstwerk in de inkomhal van uw bedrijf, een gerestaureerde kader of een schilderij waarvoor u een mooi bedrag neertelde een professioneel en duurzaam ophangsysteem.

DeCo-Arté werkt daarom uitsluitend met de professionele ophangsystemen van het Nederlandse bedrijf ARTITEQ. Ze zijn kwalitatief, gebruiksvriendelijk, passen in ieder interieur en beantwoorden aan de kwaliteitseisen van galeries. Door de jaren heen hebben onderstaande systemen hun degelijkheid bewezen.

ARTITEQ Click Rail

De Click Rail is een aluminium muurprofiel dat door middel van bevestigingsclips eenvoudig aan de muur wordt bevestigd. In de rail komen verschuifbare draden met ophanghaken.

De rail bestaat in drie versies: wit primer/mat, wit glanzend en alu geborsteld.
Handig is dat de eerste versie voorzien is van een speciale laklaag waardoor de rail overschilderbaar is in de kleur van uw muur. Op die manier gaat de volle aandacht naar uw kunstwerk, foto of affiche.

DeCo-Arté geeft u in zijn showroom graag meer details over dit ophangsysteem.

ARTITEQ Top Rail

De Top Rail is een ophangsysteem voor aan het plafond. Het is de ideale oplossing om systeemplafonds tot een quasi onzichtbare ophangplek om te vormen.

De rail is namelijk speciaal ontwikkeld voor bevestiging tegen de houten kantlat van het systeemplafond. Zo krijgt u de indruk dat de decoraties aan het plafond hangen.

Dit ophangsysteem kan ook rechtstreeks aan betonnen plafonds worden bevestigd.

DeCo-Arté geeft u in zijn showroom graag meer details over dit ophangsysteem.

ARTITEQ Classic Rail

Dit wandprofiel wordt vaak toegepast in kunstgalerijen en bij tentoonstellingen. Door de open J-vorm kunnen schilderijen immers snel van plaats worden verwisseld.

Daarnaast past dit ophangsysteem ook uitstekend in moderne interieurs.

DeCo-Arté geeft u in zijn showroom graag meer details over dit ophangsysteem.