DeCo-Arté

Nachtegaalstraat 3

9870 Zulte

Inlijsten: meer dan een mooi kader

Kunstwerken, etsen, foto’s, affiches en zelfs voorwerpen komen pas ten volle tot hun recht wanneer ze op de juiste wijze zijn ingekaderd. Een doordachte keuze van een passende lijst is dan ook zeer belangrijk. Het materiaal, de kleur, het gebruik van een passe-partout, de bescherming met glas, … Al deze factoren bepalen de manier waarop de eigenheid van uw werk uit de verf komt.

Naast het esthetisch karakter van de lijst zelf, is echter ook de professionele en deskundige inlijsting van cruciaal belang. Wanneer u een werk laat inlijsten, verwacht u immers dat dit bijdraagt tot de bewaring ervan en het beschermt tegen de tand des tijds.

Op beide vlakken is DeCo-Arté uit Zulte de ideale partner voor uw inlijstingen. Enerzijds beschikken we over een zeer uitgebreid gamma lijsten, passe-partouts en glas. Anderzijds hebben we een jarenlange ervaring en werken we uitsluitend met zuurvrije materialen. Dit vermijdt verkleuring of verbleking en zorgt voor een optimale conservatie. Bovendien zorgen we ervoor dat het kunstwerk altijd tot zijn oorspronkelijke staat kan worden teruggebracht.

DeCo-Arté: voor elk wat wils

DeCo-Arté gaat steeds samen met de klant op zoek naar een inlijsting die aansluit bij het werk en bij de ruimte waar een kader zal worden opgehangen. De inlijsting van een poster of foto voor een kantoor, vergaderzaal, inkomhal of huiskamer is immers helemaal iets anders als de inkadering van een uniek schilderij voor een museum of kunstgalerij. En misschien wilt u wel een aandenken, een voetbalshirt, een fles wijn of uw collectie champagnekurken laten inlijsten. Voor elk van deze toepassingen heeft DeCo-Arté de expertise in huis om een inlijsting te verzorgen die duurzaam en esthetisch is en die bovendien perfect aansluit bij het interieur.

In onze showroom in Zulte vindt u tal van stalen en voorbeelden van lijsten en ingelijste werken.